U bent hier: Home / Thema / Overheidsopdrachten / WIG OO

Presentatie

WIG - Werk- en Informatiegroep Overheidsopdrachten

Sinds eind 2009 hebben alle Brusselse gemeenten zich rond de gemeenten Elsene en Evere verzameld om de Werk- en informatiegroep overheidsopdrachten (WIG OO) op te richten.

Deze WIG OO is samengesteld uit gemeentelijke verantwoordelijken op het gebied van overheidsopdrachten, maar ook uit vertegenwoordigers van andere Brusselse administraties die met deze thematiek verbonden voelen. Alzo zijn de regionale administratie (Brussel Plaatselijke Besturen) en de Vereniging van Steden en Gemeenten nauw betrokken bij de werkzaamheden.

Het voornaamste doel is het vastleggen van gemeenschappelijke correcte werkwijzen, van een kennis en van ervaringen in het kader van de wettelijke voorschriften en van de behandeling van de dossiers overheidsopdrachten.
 

 
Contact : 
Martine Draps
02.563.11.64
van maandag tot donderdag van 9 tot 13u

 

Disclaimer

De huidige website WIG-OO wordt onderhouden en beheerd door en onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de Werk- en informatiegroep overheidsopdrachten. 

Alhoewel deze website met de grootste zorg is samengesteld en geregeld wordt bijgewerkt, kunnen wij de juistheid, geldigheid, pertinentie, bruikbaarheid en/of volledigheid niet waarborgen.