U bent hier: Home / Prijs Yves Cabuy

Prijs Yves Cabuy

Brussel Plaatselijke Besturen (BPB) organiseert een wedstrijd om initiatieven te valoriseren die zijn genomen om de procedures voor overheidsopdrachten te professionaliseren. Als zodanig zal de overheid drie uitzonderlijke initiatieven belonen met betrekking tot "Management", "Mutualisatie" en "Kennisdeling" inzake overheidsopdrachten

 

Het doel van deze prijs is de nadruk te leggen op initiatieven die zijn genomen met het oog op het ontwerpen, ontwikkelen of waarborgen van de professionalisering van de plaatsing en de opvolging van overheidsopdrachten en concessieovereenkomsten van Brusselse lokale besturen.

Het is voor BPB ook een gelegenheid om hulde te brengen aan Yves Cabuy, één van zijn meest iconische figuren, die ruim voor de publicatie van de aanbeveling van de Europese Commissie zowel in zijn woorden als in zijn daden de professionalisering van lokale overheidsopdrachten belichaamde.
 

De winnaars van deze prijzen ontvangen een erkenningscertificaat van uitmuntendheid en hun initiatieven krijgen publiciteit in de media.

Alle voorwaarden van deze wedstrijd in het reglement beschikbaar zijn. 

En ontdek hier de leden van de jury

Neem voor meer informatie contact op met de directie Lokale Overheidsopdrachten.